arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Winkelwagen


Guud Life

Ik wil je graag beter leren kennen!

Ik wil je graag beter leren kennen!


Meer dan 90% van de vrouwen ervaren symptomen tijdens hun menstruatie cyclus. Heel vervelend maar vooral overbodig!

Als je op onze website bent terecht gekomen ben jij waarschijnlijk één van die vrouwen die klachten ervaart.
Net daarom wil ik jou beter leren kennen. Wat is jou grootste bezorgdheid?
Je huid? Last van stemmingswisselingen? Stress en wordt je vaak wakker ‘s nachts? Heb je een onregelmatige cyclus?
Ik kom het graag allemaal te weten in een kort gesprek.


Met Guud werken we aan onze eigen supplementen om je cyclus te verbeteren en je symptomen te verminderen. Jouw input is daarbij super waardevol en daarom leer ik je graag beter kennen. Plan hier een 15 min call in met mij. 

Waarom zijn we met Guud gestart? 

Toen ik in 2016 gestopt was met de pil heb ik 8 maanden moeten wachten op mijn regels

De reden hiervoor was dat mijn eicellen niet groot genoeg waren om te springen waardoor mijn regels er maar niet doorkwamen.

Dit is een hormonale stoornis die gekend staat onder PCOS. Op dat moment had ik nog geen kinderwens, maar ik associeerde een lage vruchtbaarheid met minder vrouwelijkheid

En plots werd ik wel zwanger. Niet gepland maar wel heel dankbaar. 

Na mijn zwangerschap koos ik voor een hormoonspiraal met niet alleen lichamelijke maar ook emotionele klachten als gevolg. Ik kreeg last van hevige mood swings en hormonale acné. Heel vervelend en compleet overbodig zo bleek.

Vanaf dat moment besliste ik dat het anders moest lopen. Ik liet het spiraaltje weghalen en ging op zoek naar manieren om mijn lichaam, cyclus en hormonen beter te leren kennen.

Toen merkte ik pas hoe verspreid en onduidelijk de informatie was. Ik besloot me bij te scholen in voeding en vruchtbaarheid en ging in gesprek met tal van gynaecologen, onderzoekers en coaches.

Ondertussen ben ik zelf nutrition coach en fertility expert en begrijp ik goed welke impact voeding en beweging op je gezondheid kunnen hebben.

Door voeding en beweging aan te passen op het ritme van mijn menstruatiecyclus leerde ik accepteren hoe mijn lichaam functioneert tijdens de verschillende fases van de cyclus en hoe ik mijn symptomen zelf kon verminderen.

Vandaag heb ik amper last van de klachten waarmee ik vroeger worstelde. Nu sta ik terug in mijn vrouwelijke kracht.  

Die kennis en ervaring deel ik graag via de blog van Guud en in de FB group: Discover your inner superwoman.

Dutch