arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping Cart


Let's celebrate International Women's Day TOGETHER

Let's celebrate International Women's Day TOGETHER


Speciaal voor internationale vrouwendag vroegen wij aan 18 vrouwen intieme vragen over hun lichaam. 

 

Line 

Line Ellegiers

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn gespierde kuiten. Ze zijn best zwaar, zouden eventueel mannelijk genoemd kunnen worden, maar geven me zoveel sportieve kracht. Door hun gespierde look vallen ze op en daardoor draag ik heel graag kleedjes. Ik ben fier op mijn kuiten 🙊 ♥️

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Ik heb me altijd ontzettend onzeker gevoeld over mijn “kleinere” borsten. Wat wou ik graag een volle boezem zoals de modellen in de boekjes... Ik voelde me zo onzeker dat ik ze niet durfde te laten zien aan mijn liefje. Tot nu... ze zijn klein, maar rond. Mijn liefje kan ze geweldig appreciëren en zo ben ik ze gaan accepteren.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Overal in ons huis hangen positieve affirmaties.

Dat helpt me om liever en verdraagzamer voor mezelf te zijn. Op mijn spiegel hangen de affirmaties “ge straalt!” en “ge zijt een schoon mens!”

Zo probeer ik mezelf dagelijks te herinneren dat het allemaal meer dan goed genoeg is hoe het is! Ook al gaat dat de ene dag beter dan de andere. 

Josefien 

Josefien Weyns

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Mijn benen! Ik vind het leuk om zo groot te zijn en natuurlijk ook omdat ik dankzij hen overal geraak ;) !

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Mijn schouders. Ik heb enorme last van pigmentvlekken. Vroeger coverde ik deze door lange mouwen t-shirts te dragen of zocht ik oplossingen zodat de witte vlekken niet met de aandacht gingen lopen. Maar nu, sinds enkele jaren, is deze “haat” en schaamte echt omgedraaid in een grote liefde voor deze imperfectie. Ik vind ze een heel mooi deel van mijn lichaam!

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

“LET’S SMASH THIS DAY!!” 
Niemand is zelfzeker 24/7. Het draait allemaal om het accepteren wie je écht bent. Dus ook je negatieve punten. Jos met make-up is 100% dezelfde Jos met een extra maatje of net zonder make-up. Het draait om je innerlijke schoonheid denk ik. Ik geloof écht écht écht dat je innerlijke geluk en zelfzekerheid/acceptatie je schoonheid van buitenaf uitstraalt!

Maxine

Maxine Stevens

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Grateful for: my overall health. It's hard for me to be grateful for one specific body part, as all of them have given me the ability to have an amazing life and give birth to two tiny humans.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Insecure about, yet accepted: the boobies. Before kids I had amazing boobs. After nurturing 2 humans they got a little "deflated", which I was insecure about for a while. I have not only learned to accept it but I'm proud and confident about my boobs, as of my entire body. I'm saddened by the fact that I was ever insecure about them, as this insecurity is mostly (if not entirely) a product of male gaze. Acknowledging my bodily insecurities is the equivalent of accepting male gaze, which I'm working so hard to overthrow.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Mirror thoughts: hi there 😘

Romy

Romy Vanhaecke

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

If it can be internal - my heart. For being overly sensitive, but oh so empathic. For falling in love with everyone and everything so easily. For jumping with every sign of beauty, of softness, of warmth. My big, small, tender loving heart is who I am.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My legs. I have a petite upper body but a feminine lower body, making me an “awkward” pear shape. I hated this when I was younger, but I’ve learned to embrace how feminine it makes me instead of wanting slimmer legs.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

I can’t wait to see how this face and this body grows and ages over time. 💗 

Jitske 

Jitske Vandeveire

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Mijn borsten, ze zijn heel erg gevoelig aan kilo’s bijkomen en afvallen. Als ik door de stress wat afval, merk ik dat meteen aan de vorm van mijn borsten. Dan gaan ze wat meer hangen. 

Als ik wat kilootjes erbij krijg staan ze meer rechtop. Ze zijn prachtig, omdat ze zo mooi meevloeien met mijn lichaam. 

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Mijn poep: ik was vaak onzeker dat er putjes in mijn poep zaten, of dat ze wat te veel was voor de broeken die ik graag droeg. Maar nu besef ik hoe trots ik mag zijn op de vorm, de putjes en het playboykonijn dat op mijn ene bil prijkt.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Het eerste gedacht is elke dag verschillend. Soms is het: gij schoon mens, uw vormen zijn geweldig. Andere momenten denk ik: vandaag niet. Andere momenten kijk ik en denk ik: Jits, lief zijn, dit is uw lichaam, en alleen het uwe. Omarm het! 

Sacha 

Sacha

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

All parts! Happy for my legs to walk me through life, happy for my heart beating, happy for my lungs pumping air to my brain.

Just celebrating my body and what it is capable of doing every single day.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My somewhat short legs, but Learned that working out helps my for my mindset and also does wonders to make me feel happy about them and their shape.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

I do feel insecure, but I’m telling myself every morning in the mirror. You and your body are wonderful to feel good about me and it also helps me to keep improving and take action to give my body what it needs.

Emma 

Emma Salden

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Ik ben nu heel dankbaar voor mijn benen.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Heeft ook wel een keerzijde gehad, mijn benen.

Vroeger stak ik boven iedereen uit met mijn 1m80, en was ik er nooit tevreden over, maar ik heb het nu wel leren appreciëren.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Vroeger keek ik vooral in de spiegel voor bevestiging, ik vond altijd wel iets waar ik mij onzeker over voelde. Nu kan ik echt in de spiegel kijken en denken: I’m okay!

Morgane 

Morgane Van Marcke

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

I always feel grateful for my belly. It may not be as flat as it once was, but it has healed my body over the last few years, and it makes me grateful for my health every day.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

I used to be insecure about my thighs, but I now appreciate that they have grown and made me stronger than I have ever been.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

When I look in the mirror, I try to look at myself and train myself to love the parts I used to hate. I find this ritual very empowering, and it builds confidence by appreciating and loving every part of your body one day at a time.

 Camille

Camille Ringoir

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

My heart, the center of my being. The size of my body is irrelevant to who I truly am.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My skin. In my early 20’s I developed an autoimmune condition named vitiligo. It is characterized by depigmentation of the skin. It’s been a rollercoaster journey, but I accepted the white dots (my beauty spots) on my skin. I changed my perspective and realized that it’s the same skin that protects me and enables me to feel the warmth of sunshine, the hugs from loved ones and the kisses I get from my dog Charlie.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

“You’ve never looked more beautiful.” Not my actual first thought but the first thing that catches my eye before looking in the mirror as I have a little card on my beauty counter saying this. Subconsciously it makes me feel good about myself. Beauty is a state of mind, not a state of the body.

Julie

Julie

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

I feel grateful for my whole body since it has given me my daughter after putting it through intense hormone treatments.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

I always felt insecure about my butt since I have quite some cellulite but I have noticed that almost all women - thin or not - suffer from it.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Wow, you're a mom now! And it was my body that was capable to grow that miracle.

Evy 

Evy Gruyaert

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Mijn buik: die heeft twee groeiende kindjes geborgen en gedragen dus proud of!

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Mijn poep: ik heb best een bolle en volle poep en vroeger geneerde ik me daar wat voor... maar nu vind’k het best plezant van een pronte kont te hebben …

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Dat’k me nu eigenlijk beter in mijn vel voel dan toen ik 20 was... ook al zijn sommige zaken mss wat minder strak... it’s The inside that counts 🙌🏻  💯

 Trixie 

Trixie

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

My feet. They take me everywhere & that’s something quite special. We need to love and appreciate our feet way more!

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My booty 🍑  I have good and bad days. But in the end, I’m grateful to have it & get to shake it 💃🏻

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

“Why so serious”? It’s the first thought of pretty much every girl who has a resting b*tch face 😅

And then I smile 😊

Marie 
Marie de Burbure

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

My whole body. I used to be soooo insecure about every part of my body. I learned to accept who I am by understanding why I don’t like something about myself so you can learn to accept who you are. It’s important to listen to your body, ask yourself the right questions to move forward and don’t look back. I became stronger & more confident through this process of learning.

A little tip: I always try to turn everything on the positive side. It helps to relate bad things & to stand positive in life!

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

There was a moment in life where I was low in energy & lack of confidence that I went to see someone. This helped me so much to understand why we have to be happy & grateful for everything we have. We live in a community where seeing someone is still taboo. But know that it’s OK to get help, nobody is perfect & nobody can handle the world on it’s own.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

I'm grateful with what I've accomplished with my ups & downs. Happy with or without cellulitis or extra chin. My goal is to make myself & the world happy.

 Dorien

Dorien Camps
pic: @bynouchka

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Mijn ogen, die glimlachen meestal en kijken me in de spiegel soms aan met een blik van:

‘Camps, je kan het’

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

Mijn lichaam van kop tot teen... sinds ik mama ben ben ik er zo trots op dat dat vetrolletje of die striemen er echt niet toe doen... het is sterk, heeft een kind op de wereld gezet, dat een jaar lang gevoed en is nu twee babies tegelijkertijd aan t maken... Zotjes 😆

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Lief zijn (voor mijzelf dan) vooral nu...

Anna

Anna Santens

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

My legs and feet because they take me everywhere! After all, they are the foundation of your body, which means keeping your feet healthy can help keep you healthy. I also like sports. Running, swimming and yoga are my favorites, won’t be possible without strong legs ;-)

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My belly, I often suffer from a bloated belly, during my periods, but also after eating and when I’m stressed out. I have learned to accept it and instead of really not wanting to accept it. It is also just the way I am built and it helps me by being gentle with myself instead of rejecting that part of my body and stressing over it.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Hello sweet soul, be gentle, be soft, stay grounded and enjoy!

Astrid

Astrid Nieuwborg

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

I’m very grateful for my juicy booty. No matter what happens with my body. It’s always there and although I used to hate it as a teenager, I thank my mother every day for her genes 😅

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

I’ve learned to appreciate the healing capacity of my body and accept that my body is always on my side. I used to see it as an enemy but I’m learning every day that we are on the same team.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

I’m still very hard on myself but I’ve written on my mirror that today is the only day that matters. I try to start my day with a compliment to myself but I tend to forget that 😅

Jennifer

Jennifer Maes

 

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

My legs. They take me to the prettiest places on earth.

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

My arms and knees. I used to think my arms looked fat and my knees have little scars. Thanks to yoga I learned to appreciate my body much more. My body gives me all the strength to accomplish exercises. Step by step, these insecurities disappeared.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

I am thankful for rediscovering myself.

Elke

Elke Spelters

What part of your body do you feel grateful for no matter what size and shape it is right now?

Mijn buik was gewoon 41 weken lang het huisje voor mijn kind. Ik sta nog elke keer versteld dat een vrouwenlichaam dit gewoon kan en doet. Hoe zot zijn wij???

What body part did you used to be insecure about but have learned to appreciate?

De striemen op mijn bovenbenen. Vroeger kon ik daar eindeloos van wakker liggen, nu niet meer.

When you look in the mirror, what’s the first thought you have?

Ik ben wel oké. Ik mag er wel zijn. (In die spiegel dan, tot ik foto's van mezelf zie en denk: zie ik er écht zo uit?? Da's een heel ander beeld dat ik precies heb :-))

English