arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Winkelwagen


Over Ons


Morgane is, samen met haar man Jan, de bezieler achter Guud. Ze willen vrouwen helpen in de zoektocht naar hun innerlijke supervrouw.

Na een lange reis door Noord- en Midden-Amerika die als research diende voor de opstart van Guud, stootten ze op de vele issues die vrouwen ervaren rond vruchtbaarheid en de hormonale cyclus. 

Terug in Belgie besloot Morgane om haar jarenlange passie voor gezonde voeding en beweging te linken aan haar onderzoek en persoonlijke ervaring met PCOS en een onregelmatige cyclus. 

Ze creëerde een Facebook community waar ze met webinars en live talks met experten vrouwen wekelijks inspireert. Als voortrekker luistert ze naar wat vrouwen echt belangrijk vinden én leert ze hen om te eten en te leven volgens hun cyclus. 

Daarbij horen ook de producten die vrouwen vandaag kopen en die dringend toe zijn aan een betere aankoop- en gebruikservaring. Guud wil daarbij ook aandacht hebben voor de duurzaamheid en sociale impact van haar producten.

Daarom steunen ze structureel Revive en doen ze onderzoek naar meer duurzame materialen voor de producten die ze willen verkopen. 

Heb je vragen of ideeën voor nieuwe producten of content, stuur ze gerust naar morgane@guudwoman.com of word lid van de private community hier.

Dutch